Co-creatie avond 7 april a.s.

Tijdens de co-creatie avond op 7 april besteden we vooral aandacht aan de gemeenschappelijke voorzieningen zoals de kas, de huiskamer en de binnentuin. We nemen het project met u door tijdens de plenaire sessie. Daarnaast bespreken en presenteren we ook de plattegronden van de patiowoningen en de seniorenappartementen. Aan het einde van de avond vragen we uw mening over de gemeenschappelijke faciliteiten.

Update
Vanwege de overweldigende interesse hebben we het maximaal aantal deelnemers voor de co-creatie avond op 7 april bereikt. Helaas is het niet meer mogelijk om u in te schrijven voor deze avond.
Heeft u zich nog niet aangemeld, maar bent u wel ge├»nteresseerd in de informatie die we op deze avond delen? U hoeft niets te missen, alle informatie wordt na afloop van de bijeenkomst gedeeld via de website en ons participatieplatform Citizenlab. 

Heeft u zich al aangemeld?
Dan bent u van harte welkom op 7 april.

NB: tijdens deze co-creatie avond besteden we aandacht aan de vrije verkoop seniorenappartementen en de patiowoningen. Er wordt geen informatie verstrekt over de jongerenappartementen. 

Over dit bericht

  • Geplaatst op 23 maart 2022
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws