De eerste informatiebijeenkomst van het plan Ambachts Lint op donderdag 22 april is goed bezocht. Ruim 180 mensen hebben ’s avonds deelgenomen aan de digitale bijeenkomst, waarvan het merendeel ook inwoner is van Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens de bijeenkomst is er een toelichting gegeven op de achtergrond en de opzet van het plan. Ook is het woningbouwprogramma en de planning besproken.

In Ambachts Lint vervult het landschap een hoofdrol. Verschillende historische elementen worden samengevoegd tot een landschapspark zodat er een logische en directe verbinding tussen de Cascade en de Schoof ontstaat. In het landschapspark zijn allerlei verblijfs- en speelvoorzieningen te vinden, zoals een gemeenschappelijke kas. Aan de randen van het park worden verschillende woongebouwen en woningen ontwikkeld met ook in de gebouwen verschillende ruimten om elkaar te ontmoeten. Een samenvatting van de bijeenkomst kun je bekijken door onderstaande link aan te klikken.

Samenvatting informatie avond Ambachts Lint 22 april 2021

Tijdens de bijeenkomst zijn er veel vragen gesteld in de chat. Ook hebben we na de bijeenkomst nog tal van vragen via de mail ontvangen. We zijn verheugd over de betrokkenheid. De vragen zijn per onderwerp op een rij gezet en om het overzichtelijk te houden zijn vragen die veel op elkaar leken samengevoegd.  De vragen en antwoorden kun je bekijken door onderstaande link aan te klikken.

Vragen en antwoorden – informatie avond 22 april 2021

Over dit bericht

  • Geplaatst op 30 april 2021
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws