Op donderdag 22 april organiseert Blauwhoed in samenwerking met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een online informatiebijeenkomst waarin we het plan Ambachts Lint nader toelichten. Je bent van harte welkom om aan deze bijeenkomst deel te nemen.
 
We zullen een verslag maken van de bijeenkomst die we via een nieuwsbrief/mailing naar belangstellenden versturen. Ook op de website Ambachts Lint zullen we nieuwe informatie toevoegen als die beschikbaar is.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst dan vragen wij je om aan te melden. Graag vóór 12 april. Aanmelden kan in je persoonlijke account

Heb je je al ingeschreven als belangstellende dan is er automatisch een account aangemaakt. Als het goed is heb je na het bevestigen van jouw inschrijving een mail met inloggegevens van je persoonsgebonden account ontvangen. Heb je deze inloggegevens niet meer, vraag dan opnieuw jouw wachtwoord aan.

Let op: het kan zijn dat het bericht van jouw persoonsgebonden account of het wijzigen van jouw wachtwoord in je ongewenste mail terecht komt.

Na het aanmelden voor de informatiebijeenkomst ontvang je enkele dagen voor 22 april een mail met de weblink naar de online-bijeenkomst.

Mocht je bezwaar hebben om je in te schrijven dan kun je ook deelnemen via onze website. Op 22 april zullen we daar een weblink plaatsen waarmee je toegang krijgt tot de online bijeenkomst.  

We kijken er naar uit je online te ontmoeten! 

Online informatiebijeenkomst Ambachts Lint

Donderdag 22 april 19:00 – 20:30 uur

Via een toegestuurde weblink of weblink op de website

Over dit bericht

  • Geplaatst op 7 april 2021
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws