Op donderdag 22 april organiseert Blauwhoed in samenwerking met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een online informatiebijeenkomst waarin we het plan Ambachts Lint nader toelichten. U bent van harte welkom om aan deze bijeenkomst deel te nemen.
 
We zullen een verslag maken van de bijeenkomst die we via een nieuwsbrief/mailing naar belangstellenden versturen. Ook op de website Ambachts Lint zullen we nieuwe informatie toevoegen als die beschikbaar is.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst dan vragen wij u om aan te melden. Graag vóór 12 april. Aanmelden kan in uw account

Heeft u zich al ingeschreven als belangstellende dan is er automatisch een account aangemaakt. Als het goed is heeft u na het bevestigen van uw inschrijving een mail met inloggegevens van uw persoonsgebonden account ontvangen. Heeft u deze inloggegevens niet meer, vraag dan opnieuw uw wachtwoord aan.

Let op: het kan zijn dat het bericht van uw persoonsgebonden account of het wijzigen van uw wachtwoord in uw ongewenste mail terecht komt.

Na het aanmelden voor de informatiebijeenkomst ontvangt u enkele dagen voor 22 april een mail met de weblink naar de online-bijeenkomst.

Mocht u bezwaar hebben om u in te schrijven dan kunt u ook deelnemen via onze website. Op 22 april zullen we daar een weblink plaatsen waarmee u toegang krijgt tot de online bijeenkomst.  

We kijken er naar uit u online te ontmoeten! 

Online informatiebijeenkomst Ambachts Lint

Donderdag 22 april 19:00 – 20:30 uur

Via een toegestuurde weblink of weblink op de website

Over dit bericht

  • Geplaatst op 7 april 2021
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws