Op donderdag 7 oktober a.s. wordt er van 16:30 uur tot 19:30 uur op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht een inloopavond over de inrichting van de openbare ruimte georganiseerd. We willen alle geïnteresseerden online en door middel van een inloopbijeenkomst op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht informeren over de eerste ideeën en schetsen van de openbare ruimte van onze landschapsarchitect.

Opzet bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst tonen we een aantal informatiepanelen in een grote ruimte op het gemeentehuis. Meerdere mensen van ons ontwikkelteam en de gemeente zullen aanwezig zijn om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Ook kunt u uw suggesties en ideeën bij ons achterlaten. Deze zullen wij meewegen in de uitwerking van het ontwerp.

Online
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen op donderdag 7 oktober of liever niet naar een fysieke bijeenkomst gaan dan kunt u ook alle informatie inzien op het Citizenlab platform. Hier zal vanaf woensdag 6 oktober dezelfde informatie die op de bijeenkomst wordt getoond beschikbaar zijn zodat u al de gelegenheid heeft om alvast kennis te nemen van het plan. Hier kunt u ook online op reageren en vragen stellen.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 25 september 2021
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws