Overeenkomst getekend

Afgelopen dinsdag 4 maart is de overeenkomst voor het nieuwbouwplan Ambachts Lint ondertekend door wethouder André Flach van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en door Ernst Peeman, Financieel directeur bij Blauwhoed.

Wethouder van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AndrĂ© Flach is enthousiast: “Dit is een mooi plan en goed voor Ambachters en het centrum van onze gemeente. Vooral ouderen en jongeren kunnen hier straks een mooie energiezuinige woonplek vinden. Ook voor mensen die er niet gaan wonen, wordt dit een mooie plek om door heen te wandelen richting Cascade, elkaar te ontmoeten of een kop koffie te drinken. Mooi dat we dit plan zo samen met inwoners, winkeliers en gemeente hebben kunnen maken!”

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht nodigde in voorjaar 2020 Blauwhoed en drie andere partijen uit om hun visie op het gebied te presenteren. Samen met Inbo, DGMR, Bureau B+B en Antea Group is door Blauwhoed een winnend plan ontworpen. Het plan versterkt het historische landschap, stimuleert de biodiversiteit en verhoogt de verblijfskwaliteit en leefbaarheid voor bezoekers en bewoners.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 5 maart 2021
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws