Patio­woningen

De 7 luxe patiowoningen liggen in het huidige ontwerp aan de zuidoostzijde van het plan. De patio’s zijn gericht op het noordwesten waardoor het er overdag heerlijk koel toeven is en men later op de dag kan genieten van de avondzon. De inrichting van de patio, groen of met verharding, kunnen de bewoners zelf bepalen. Deze buitenruimte is verbonden met de woonkamer en keuken én heeft prachtig uitzicht op het autovrije, groene park.

De woningen hebben nu een woonoppervlak van circa 130m². Er zijn meerdere indelingsvarianten mogelijk. Bijvoorbeeld Levensloopbestendig, hierbij komt de badkamer en slaapkamer op de begane grond, naast de open keuken, woonkamer en patio. Hierdoor is er op de eerste verdieping meer ruimte over om vrij in te delen. Of de ‘werken aan huis’ variant, waarbij er op de begane grond nog een kantoor bijkomt, naast de open keuken, woonkamer en patio. De badkamer en slaapkamer(s) komen dan op de eerste verdieping. Zo sluit de nieuwe woning precies aan bij jouw behoefte. 

Ook de bungalows zijn allemaal gasloos en voorzien van een warmtepomp. Deze klimaatinstallatie zorgt voor het verwarmen en koelen van de woning door middel van vloerverwarming/koeling en het opwarmen van het tapwater. Daarnaast is de woning o.a. door isolatie energiezuinig en voldoet aan de huidige normen.