Senioren­woningen

In het huidig ontwerp van de seniorenappartementen komen 48 woningen. Hiervan worden er aantal aangeboden voor huur. De rest van de woningen zijn beschikbaar voor verkoop. Het blok biedt een grote diversiteit aan woninggroottes: appartementen van circa 70m² tot penthouses van ongeveer 130m² woonoppervlakte.

Ook de buitenruimtes verschillen in grootte, zit je graag buiten? De onderste appartementen hebben de grootste buitenruimte! En er is altijd wel wat te zien; sommige appartementen kijken uit over het park, sommigen op de straat en weer anderen op het plein.

Alle appartementen zijn gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. Deze klimaatinstallatie zorgt voor het verwarmen en koelen van de woning. Daarnaast is de woning o.a. door isolatie zeer energiezuinig en voldoet aan de huidige kwaliteitsnormen. 

In de parkeergarage onder de gemeenschappelijke binnentuin zijn de privé parkeerplaatsen gelegen voor de bewoners. Hier is ook ruimte voor de fiets in de gemeenschappelijke fietsenberging en zijn er speciale scootmobielen stallingsplaatsen. Ook staan hier bergingskasten, dan hoeven niet alle spullen mee naar boven!

Wonen in Ambachts Lint doe je niet alleen
In dit appartementencomplex is veel ruimte gecreëerd voor ontmoeting. Zo zit er op de begane grond een gemeenschappelijke huiskamer waar bewoners bijvoorbeeld kunnen lunchen, een verjaardag kunnen vieren of een yogales kunnen volgen. De invulling van deze ruimte zullen de toekomstige bewoners gezamenlijk bepalen. Centraal in het complex bevindt zich een beschutte binnentuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken en kunnen onderhouden.