Locatie

Ambachts Lint ligt middenin het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht, met alle  faciliteiten in de nabije omgeving. Winkelcentrum De Schoof ligt direct naast het plan. De plek voor de dagelijkse boodschappen met een breed aanbod van winkels, horeca en zorgvoorzieningen. Maar Hendrik-Ido-Ambacht biedt nog veel meer.

Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht ligt zeer gunstig aan de splitsing van de rijkswegen A15 en A16. Deze snelwegen zorgen voor een goede verbinding met de nabijgelegen steden Rotterdam en Dordrecht. Het dichtstbijzijnde treinstation is Zwijndrecht (op een kwartiertje fietsen, 12 min met de bus). Tevens zijn er goede busverbindingen tussen Dordrecht en Rotterdam. Een bushalte voor de deur naar Zwijndrecht of Ridderkerk. Met de waterbus kan men zelfs over het water naar Rotterdam en naar de omliggende gemeenten!

Hendrik-Ido-Ambacht ligt zeer gunstig aan de splitsing van de rijkswegen A15 en A16. Deze snelwegen zorgen voor een goede verbinding met de nabijgelegen steden Rotterdam en Dordrecht. Het dichtstbijzijnde treinstation is Zwijndrecht (op een kwartiertje fietsen, 12 min met de bus). Tevens zijn er goede busverbindingen tussen Dordrecht en Rotterdam. Een bushalte voor de deur naar Zwijndrecht of Ridderkerk.  Met de waterbus kan men zelfs over het water naar Rotterdam en naar de omliggende gemeenten!!

Goede
bereikbaar­heid