Inschrijven & Toewijzen

 De inschrijving en toewijzing van een appartement of bungalow in Ambachts Lint verloopt in een aantal stappen. Via onderstaande uitleg nemen we u mee door de verschillende fases van aankoop. Heeft u hierna nog vragen, neem dan contact op met Wisse makelaars.  


Maak een persoonlijk account aan

Inschrijven op een bouwnummer is alleen mogelijk via een persoonlijk account. Een account van Ambachts Lint is een persoonlijke online omgeving waar u al je favoriete woningen opslaat en met elkaar vergelijkt, (persoonlijke) berichten leest, documenten kan downloaden en de inschrijving definitief kan maken. Heeft u nog geen account? Vul dan eerst op de belangstellingspagina het formulier in. Vervolgens ontvangt u een bericht om een persoonlijk account aan te maken. 

LET OP: het kan zijn dat het bericht om uw account te activeren in uw ongewenste mail terechtkomt. Indien u al een account heeft, dan kunt u inloggen en vanuit daar het formulier invullen.

Informatie & inschrijven
Definitief inschrijven kan vanaf de start verkoop. Zodra de verkoop officieel start en de inschrijfmodule geopend is, stellen wij u middels de nieuwsbrief en website op de hoogte. Vanaf dan zijn ook de prijzen definitief. Tot die tijd is het mogelijk dat informatie over de bouwnummers nog wijzigt.

Vanaf de officiële start van de verkoop is inschrijven op één of meerdere woningen mogelijk. Ook kan u uw aangegeven voorkeuren, uw favoriete woningen, bevestigen of aanpassen en de inschrijving definitief te maken.  Nadat de inschrijving definitief is gemaakt en ondertekend, wordt een bevestiging hiervan per e-mail verzonden. De inschrijftermijn loopt tot dinsdag 21 mei 12.00 uur
 
Voorwaarden voor online inschrijven
Alleen volledig ingevulde en ondertekende online inschrijfformulieren tellen als inschrijving;
Geïnteresseerden kunnen slechts één keer inschrijven, dubbele inschrijvingen worden uitgesloten;
Inschrijven kan tot een nader te bepalen datum;
Per inschrijving kunnen meerdere voorkeuren worden opgegeven;

Voor de Startersappartementen verloopt de inschrijving en toewijzingsprocedure net iets anders dan voor de Seniorenappartementen en patiobungalows. Klik op de betreffende button om er meer over te lezen.