Startersappartementen

Je eerste huis kopen? Dat kan in Ambachts Lint
Ambachts Lint is speciaal ontworpen om ouderen én jongeren een fijn nieuw thuis te geven. Door de mix van jong en ouder, stellen en singles ontstaat een heel fijne dynamiek. Heb jij nog nooit een huis gekocht, woon je in Hendrik-Ido-Ambacht en wil je graag een stap maken op de woningmarkt? Dan hebben we goed nieuws!

Echt alleen voor starters
De 25 startersappartementen worden tegen heel scherpe prijzen aangeboden, gemiddeld €235.000,- v.o.n. Afhankelijk van de ligging in het gebouw varieert de prijs. Om ervoor te zorgen dat deze appartementen echt naar starters gaan en niet in handen komen van slimme beleggers, zijn er selectiecriteria vastgesteld. Lees hier meer over de selectiecriteria.

Een eigen huis én een dakterras voor jullie allemaal
De circa 50 m2 woonoppervlakte is slim ingedeeld. Je hebt 1 slaapkamer, een woongedeelte met open keuken, badkamer, apart toilet en een berg/wasruimte. Je fiets kun je kwijt in de gemeenschappelijke fietsenberging. Je hebt geen eigen buitenruimte, maar als je zin hebt om in het zonnetje te zitten, dan wandel je zo het gezamenlijke dakterras op, waar van de vroege ochtend tot laat in de middag de zon schijnt. Ontmoet je hier straks buren voor de vrijdagmiddagborrel?

Wonen aan het groen
Het startersblok ligt direct aan een grote parkzone, waar nestkastjes voor vogels en vleermuizen komen. In de wadi’s wordt regenwater opgevangen, zodat we het riool niet hoeven te belasten en de natuur langer kan genieten van het water. In de parkachtige omgeving met gras, bomen, struiken en water komen inheemse plantsoorten om de natuurlijke omgeving en biodiversiteit te versterken. Hier kun je van genieten als je er doorheen loopt, op een bankje zit óf als je vanaf jullie gezamenlijke dakterras uitkijkt.

We willen je een goede start geven
Naast een scherpe prijs, is ook de afwerking van je appartement dik in orde. De badkamer wordt netjes afgewerkt met mooi sanitair en bij de koop is ook een basiskeuken inbegrepen. Natuurlijk kun je deze keuken, als je budget het toelaat, upgraden. De keukenleverancier kent de mogelijkheden van jouw appartement goed en kan helpen jouw droomkeuken samen te stellen.

Benieuwd naar de indeling? 

Vogelvlucht 01 Ambachts Lint small conceptvoorbeeld startersappartementen