Ambachts Lint Certificaat

Binnenkort start de verkoop van de woningen in nieuwbouwproject Ambachts Lint. Ben je benieuwd wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Voorafgaand aan de start van de verkoop en inschrijfperiode kan je een afspraak meten met Wisse Makelaardij en Hypotheken, de financieel adviseur van Ambachts Lint.

Beeld team Wisse klein

Wisse Makelaardij & Hypotheken

Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt samen met u bekeken of de aankoop van het huis van uw keuze inderdaad haalbaar is. De verschillende mogelijkheden worden aan de hand van uw situatie bekeken. Heeft u een koophuis? Dan kan Wisse Hypotheken bijvoorbeeld nagaan of een meeneemhypotheek onder de mogelijkheden valt.  Misschien is er wel meer mogelijk dan je denkt!

Voorrang bij inschrijving
Vraag het certificaat zo snel mogelijk aan, in verband met mogelijke drukte tijdens de verkoop periode.

Is de uitkomst van dit kennismakingsgesprek positief? Dan ontvangt u een zogenaamd ‘Ambachts Lint certificaat’. Mooi meegenomen: diegenen met het ‘Ambachts Lint certificaat’ krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Uiteindelijk in het bezit van het certificaat? Upload het certificaat dan in op het inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier vult u in wanneer de verkoop gestart is en u uw bouwnummers gekozen hebt.

Ter voorbereiding op het gesprek met Wisse Makelaardij kan het goed zijn om te weten wat uw huidige woning waard is. De eventuele overwaarde kan dan namelijk worden meegenomen in de berekening. Wilt u weten wat de waarde van uw huidige woning is? De makelaars van Wisse Makelaars staan voor je klaar om een kosteloze waardering van je woning uit te voeren.

Als u een afspraak wilt maken, neem dan contact op met Wisse Makelaardij en Hypotheken. Dit kan via telefoon: 078 68 40 292 of e-mail: info@wisse.nl.