Seniorenappartementen

Al het goede komt hier samen
In Ambachts Lint leven jong en ouder gemoedelijk samen rond een mooi park. Er komen jongerenappartementen, patiowoningen  en dit appartementencomplex dat speciaal ontwikkeld is voor senioren. Daarmee bedoelen we ouderen en fitte 50-plussers die alles goed geregeld willen hebben voor later. Alles gelijkvloers, gloednieuw, onderhoudsarm, heel comfortabel en lekker ruim. Spreekt deze gedachte u aan? Lees dan verder.

Lekker op uzelf en toch nooit alleen
Direct naast de deur – in een uitloper van het park - komt een jeu-de-boulesbaan. Dit is slechts één van de plekken waar u uw buren ontmoet. Want in het hart van het gebouw wordt een mooie binnentuin gemaakt waar u bijvoorbeeld samen kunt tuinieren. Én er is een gemeenschappelijke huiskamer met terras aan de parkzijde. Hier is ruimte om gezellig met elkaar te lunchen, een verjaardag te vieren of een yogales te volgen. Het is maar een idee, de invulling van deze ruimte bepaalt u straks samen met uw buren. Aan de pleinzijde komt op de begane grond een winkelruimte met maatschappelijke/dienstverlenende functie.

Fijn thuiskomen
Het parkeren voor de fiets, auto en scootmobiel is goed geregeld in Ambachts Lint. U komt straks aanrijden en rijdt zo de garage in waar een privéparkeerplaats voor u is gereserveerd. Bent u met de fiets? Die kunt u kwijt in de gezamenlijke fietsenstalling. Er is een aparte ruimte voor scootmobielen.

Veilig gevoel
Sommige appartementen hebben een bergkast op de begane grond. Deze bergkast, uw parkeerplaats en de gezamenlijke fietsenstalling bereikt u binnendoor. Dat betekent dat u veilig en droog bij uw appartement komt. Blijf lekker fit en neem de trap of kies voor het gemak van de lift. We passen bij de hoofdentree een  toegangssysteem toe met videofoon en sleutelloze toegang voor de algemene ruimtes. Voor uw voordeur krijgt u een eigen sleutel.

Het aanbod van koopappartementen
In het gebouw komen 54 appartementen waarvan we er 42 verkopen. Over deze 42 koopappartementen leest u alles op deze website. Het leuke is dat u veel te kiezen heeft, want in het gebouw zijn maar liefst 8 verschillende typen appartementen die in grootte, indeling en zonligging van elkaar verschillen. Er zijn appartementen met 2 of 3 slaapkamers en de grootte loopt uiteen van circa 70 tot 105 m². Daarbij zijn er twee penthouses van circa 130 m2.

Wel een buiten, maar geen tuin om te onderhouden
Het seniorenblok ligt direct aan het nieuwe park en een plein dat grenst aan De Schoof.  Waardoor u altijd leuk uitkijkt. Ga straks lekker zitten en geniet van wat er om u heen gebeurt. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras. De meeste buitenruimten zijn zeer riant, zodat u buiten kunt lezen, zonnen en eten. De zonligging wordt per woningtype uitgelegd bij de woningomschrijvingen.

Laat u zich verleiden door deze fijne plek waar al het goede samenkomt? Bekijk dan het woningaanbod en ontdek of één van de appartementen/penthouses uw nieuwe thuis wordt waar u gezond en gelukkig leeft.

Vogelvlucht 01 Ambachts Lint small conceptvoorbeeld seniorenappartementen