Seniorenappartementen

In Ambachts Lint komt dit appartementencomplex dat speciaal ontwikkeld is voor senioren. Naast 8 verschillende typen appartementen en penthouses van circa 70 tot 130 m2 groot, biedt het mooie gebouw ook diverse plekken om samen te komen. Buren ontmoet u in de binnentuin of in de gemeenschappelijke huiskamer met terras aan het park. Lekker op uzelf en toch nooit alleen.

Lekker op uzelf en toch nooit alleen
Direct naast de deur – in een uitloper van het park - komt een jeu-de-boulesbaan. Dit is slechts één van de plekken waar u uw buren ontmoet. Want in het hart van het gebouw wordt een mooie binnentuin gemaakt waar u bijvoorbeeld samen kunt tuinieren. Én er is een gemeenschappelijke huiskamer met keuken, berging, toiletruimte en een terras aan de parkzijde. Hier is ruimte om gezellig met elkaar te lunchen, een verjaardag te vieren of een yogales te volgen. Het is maar een idee, de invulling van deze ruimte bepaalt u straks samen met uw buren. Aan de pleinzijde komt op de begane grond een winkelruimte met maatschappelijke/dienstverlenende functie.

Fijn thuiskomen
Het parkeren van de fiets, auto en scootmobiel is goed geregeld in Ambachts Lint. U komt straks aanrijden en rijdt zo de garage in waar uw prive parkeerplaats op u wacht. Bent u met de fiets? Die kunt u kwijt in de gezamenlijke fietsenstalling. Er is een aparte ruimte voor scootmobielen.

Veilig gevoel
Sommige appartementen hebben een bergkast op de begane grond. Deze bergkast, uw parkeerplaats en de gezamenlijke fietsenstalling bereikt u binnendoor. Dat betekent dat u veilig en droog bij uw appartement komt. Blijf lekker fit en neem de trap of kies voor het gemak van de lift. We passen bij de hoofdentree een toegangssysteem toe met videofoon en sleutelloze toegang voor de algemene ruimtes. Voor uw voordeur krijgt u een eigen sleutel. De deuren vanaf de entree naar de appartementen zijn allemaal elektrisch bedienbaar, dat is makkelijk binnenkomen!

Het aanbod van koopappartementen
In het gebouw komen 54 appartementen waarvan er 42 te koop worden aangeboden. Het leuke is dat u veel te kiezen heeft, want in het gebouw zijn maar liefst 8 verschillende typen appartementen die in grootte, indeling en ligging van elkaar verschillen. Er zijn appartementen met 2 of 3 slaapkamers en de grootte loopt uiteen van circa 70 tot 105 m2. Tevens zijn er twee penthouses van circa 130 m2.

Wel een buiten, maar geen tuin om te onderhouden
Het seniorenblok ligt direct aan het nieuwe park en het plein dat grenst aan De Schoof. Waardoor u altijd leuk uitkijkt. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras. Zodat u buiten kunt lezen, zonnen en eten. De ligging wordt per woningtype uitgelegd bij de woningomschrijvingen.

Bent u benieuwd naar deze fijne plek waar al het goede samenkomt? Bekijk dan het woningaanbod en ontdek of één van de appartementen of penthouses uw nieuwe thuis wordt waar u gezond en gelukkig leeft.

Vogelvlucht 01 Ambachts Lint small conceptvoorbeeld seniorenappartementen

Bekijk hier de VR tour op volledig scherm