Woningtypes

In Ambachts Lint leven jong en ouder gemoedelijk samen rond een mooi park. Er komen jongerenappartementen, patiowoningen en dit appartementencomplex dat speciaal ontwikkeld is voor senioren. Buren ontmoet u in de binnentuin of in de gemeenschappelijke huiskamer met terras aan het park. Lekker op uzelf en toch nooit alleen.

Senioren-appartementen

In Ambachts Lint komt dit appartementencomplex dat speciaal ontwikkeld is voor senioren. Naast 8 verschillende typen appartementen/penthouses van circa 70 tot circa 130 m2 groot biedt het mooie gebouw ook diverse plekken om samen te komen. Buren ontmoet u in de binnentuin of in de gemeenschappelijke huiskamer met terras aan het park. Lekker op uzelf en toch nooit alleen.

Starters-appartementen

Lekker dicht bij De Schoof en direct aan het park komt een gebouw met 25 startersappartementen van circa 50 m2 groot. Speciaal ontworpen voor mensen die een eerste huis willen kopen in Hendrik-Ido- Ambacht. Van een gezamenlijke dakterras en fietsenberging tot een keuken en badkamer die bij de koop is inbegrepen, er is alles aan gedaan om jonge mensen een écht goeie start te geven. Benieuwd naar het gebouw, de appartementen én de prijzen? Lees dan snel verder.

Patiobungalows

Wilt u de stap maken naar een gelijkvloerse woning waar u zonder traplopen de bad- en slaapkamer kunt bereiken? Maar ziet u zichzelf niet in een appartement wonen? Lees dan verder over de patiowoningen aan het park in Ambachts Lint. De woningen zijn met een woonoppervlakte van circa 125 m2 net zo groot als een gezinswoning en bieden door de levensloopbestendige indeling de mogelijkheid om lang zelfstandig te blijven wonen. Geniet u straks van een ruim huis met fijne patiotuin en vrij zicht op het park?

Park vanaf water small

Ambachts Lint is zo opgezet, dat er overal ruimte voor ontmoeting is. Natuurlijk in het park, maar ook door de gemeenschappelijke binnentuin en huiskamer van het seniorengebouw. Wandelen door het wilgenlaantje, even een moment rust aan het water, door de verschillende hoekjes in het park is er altijd wat te zien. 

De huiskamer is een plek die je samen deelt van circa 65m², voorzien van een fijne buitenruimte, naast de entree en aan het park. Met een groepje sporten, koffie drinken of misschien wel een kleinschalige muziekvoorstelling. Het is allemaal mogelijk in deze ruimte.  De toekomstige bewoners bepalen samen het gebruik.

Ook de binnentuin wordt gedeeld, deze ligt beschut in het midden van het complex. Hier leest u een boek, maar u kunt hier bijvoorbeeld ook actief aan de slag met tuinwerkzaamheden. Zo heeft u een extra buitenruimte waar meer mogelijk is. 

Plek voor ontmoeting

Bekijk hier de VR tour op volledig scherm