Ontwikkelaar en aannemer aan het woord

Blauwhoed

Samen de toekomst vormgeven. Nederland gezonder, gelukkiger en welvarender maken. Dankzij woningen die passen. Voor nu én straks. Dat is de ambitie van Blauwhoed. Samen, want we kunnen het niet alleen. Samen omdat je samen verder komt. Samen met partners geven we invulling aan gebieden en buurten.

Blauwhoed is een markt-makende ontwikkelaar. Wij richten ons op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. In diverse plaatsen in en rondom de Randstad werkt Blauwhoed aan projecten, transformaties, eigen concepten en initiatieven. We ontwikkelen onze projecten in co-creatie en betrekken onze klanten en partners vroegtijdig in het proces. Zo creëren we samen verrassende leefomgevingen waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is.

"Onze projecten starten bij de wensen van de gebruiker. Dit, gecombineerd met onze kennis levert woonruimtes op waar de bewoners van gedroomd hebben."

Eltjo Bouwman, Directeur wonen
BLH blauwe hoed
Schermafbeelding 2024 05 01 150058

Van Wijnen


Ambachts Lint wordt gebouwd door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2.200 trotse, gedreven vakliefhebbers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Wij bouwen samen aan ruimte voor een beter leven. Voor nu én de toekomst. We kijken verder dan de huidige (woon)behoeftes en bouwmogelijkheden en zijn zuinig op de wereld.

"Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven"

We bouwen gasloos, energiezuinig en liefst circulair. Dat doen we lokaal vanuit 27 ondernemingen in Nederland, duurzaam en dicht bij de klant en leveranciers. Zo creëren we woningen en omgevingen die de tijd aankunnen. 

Als betrokken vakliefhebbers kijken we voorbij de techniek. We luisteren naar woonwensen van toekomstige bewoners en denken graag mee. Als u een woning koopt in Ambachts Lint helpt een ervaren Kopersbegeleider u stap voor stap bij het maken van de juiste keuzes om uw droomwoning te 
realiseren.

Kwaliteit staat bij ons centraal. Naast de persoonlijke begeleiding tijdens het aankopen en bouwen van uw woning is dit terug te zien in het gebruik van duurzame materialen en een zorgvuldige afwerking. 

Om u als koper extra zekerheid te geven, draagt Van Wijnen het keurmerk van Stichting GarantieWoning. Zo weet u dat uw woning en de bijbehorende garantieregeling voldoen aan de vastgestelde criteria en reglementen van Stichting GarantieWoning. Meer informatie over deze SWK-garantie wordt verstrekt bij de aankoop van uw woning.