Patiobungalows

Wilt u de stap maken naar een gelijkvloerse woning waar u zonder traplopen de bad- en slaapkamer kunt bereiken? Maar ziet u zichzelf niet in een appartement wonen? Dan zijn deze patiobungalows echt iets voor u. Met een woonoppervlakte van circa 125 m2 is deze woning net zo groot als een gezinswoning en biedt door de levensloopbestendige indeling de mogelijkheid om lang zelfstandig te blijven wonen. Geniet u straks van deze ruime bungalow met fijne patiotuin en vrij zicht op het park?

Alles gelijkvloers en toch genieten van een tuin
Aan de Tesselschadestraat, om de hoek van De Schoof, komen 7 patiobungalows met een levensloopbestendige indeling. Dat wil zeggen dat er naast een woonkamer met open keuken ook een bad- en slaapkamer op de begane grond zijn. De ruime 1e verdieping biedt alle ruimte voor logees, hobby’s en opslag. Ideaal als u het gevoel van een eengezinswoning wilt  behouden, maar toch uitkijkt naar comfort en gemak. Door de optionele indelingsvarianten is het ook mogelijk om de levensloopbestendige aanpassingen later te doen en nu te genieten van een grote begane grond of een kantoor aan huis te hebben.

In verbinding met het park
De patiobungalows grenzen direct aan het park. Hier kunt u optimaal van genieten, want het lage, extra brede raam in de woonkamer biedt u vrij uitzicht op het groen. Zelfs vanaf de bank! De patiotuin bereikt u via de schuifpui. De tuin wordt van het park gescheiden door een speels houten hekwerk dat u eventueel kunt laten begroeien voor meer privacy.

Dat is fijn thuiskomen
Als u een auto heeft, kunt u deze voor de deur kwijt, tegenover de woning. Stap straks uit en loop via de voortuin, voorzien van een groene haag, naar binnen. Direct naast de entree bevindt zich de berging waar u de fiets kunt stallen. Het prettige aan de voortuin is de ligging op het zuidoosten. Hier kunt u heerlijk in het zonnetje zitten met een kopje thee of koffie.

Een fijne tuin, maar weinig onderhoud
Alle patiobungalows hebben een patiotuin van bijna 6 meter lang en 3 meter breed. Een mooie buitenruimte die weinig onderhoud vraagt. De patio ligt op het noordwesten en biedt dus vooral zon in de namiddag en begin van de avond. Doordat de patio deels tussen de woningen ligt, vindt u hier een heel beschutte plek. En het fijne is dat u vanuit uw woning overal zicht heeft op de tuin. De ramen rondom lopen van vloer tot plafond, waardoor de tuin een 
verlengstuk wordt van uw woning.

Het aanbod van patiobungalows
Ziet u zichzelf hier al wonen aan het park met De Schoof om de hoek? Dan heeft u de keuze uit een patiobungalow-tussen en een patiobungalow-hoek. Alle woningen hebben standaard een bad- en slaapkamer op de begane grond. Optioneel kan de indeling worden aangepast, waardoor de woningen ook heel geschikt zijn voor kantoor aan huis of voor een gezin. Lees verder en bekijk de plattegronden en de belangrijkste specificaties van de patiobungalows.

Thuiskomen voelt goed
De houten geveldelen zorgen voor een warm welkom. Straks zult u zien dat dit materiaal ook wordt toegepast in de patio, aan de achterzijde van de woning.

Vogelvlucht 01 Ambachts Lint small conceptvoorbeeld patiowoningen

Bekijk hier de VR tour op volledig scherm