Makelaar aan het woord

Wij zijn Wisse, aangenaam

Normen, waarden en menselijke verbinding staan bij ons centraal. Wij spreken de taal van onze regio en zijn maatschappelijk betrokken. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak, authenticiteit en eerlijkheid.

Persoonlijk & betrokken
Onze persoonlijke aanpak ervaar je door onze betrokken ondersteuning. We staan je bij met raad en daad, bij de aan- of verkoop van je woning of hypotheekaanvraag.

Alle diensten onder één dak
Bij ons klop je aan voor alle diensten die betrekking hebben op het kopen of verkopen van een woning. Wij ondersteunen je bij verkoop, aankoop, hypotheekverstrekking én taxaties.

Ook bij de aankoop van een nieuwbouwwoning helpen wij je graag. Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt komt daar veel bij kijken. Je koopt een woning op basis van tekeningen en andere verkoopinformatie. Een spannend proces waarbij je veel keuzes moet maken. Wij begeleiden je hierin graag tot alle stappen zijn gezet. We staan nauw in contact met de projectontwikkelaar en staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Wij bemiddelen tussen meer dan veertig geldvertrekkers. We beantwoorden al je vragen en ontzorgen je compleet. Denk aan financieringsadvies, eventuele overbrugging én begeleiding bij de verkoop van de eigen woning.

8R0A1320 HR nieuw
Wisse Makelaardij & Hypotheken