Laatste ontwikkelingen

29 juni 2022

Het bestemmingsplan dat maandag 7 februari in de gemeenteraad is vastgesteld is nu definitief onherroepelijk. Dit houdt in dat de contouren van Ambachts Lint nu officieel vaststaan en we verder kunnen met het definitief maken van het plan en ons kunnen voorbereiden op de verkoop en de bouw! 

Huidige werkzaamheden
Op dit moment is het projectteam druk bezig met de selectie van de aannemer voor de woningen. Ook het voorlopig ontwerp van de openbare ruimte is bijna gereed en zijn we in gesprek met de partij die de werkzaamheden daarvoor gaat uitvoeren. We verwachten na de zomer hier meer over te kunnen melden.  

Planning verkoop en communicatie
Op dit moment is de verwachting dat het project eind van het jaar in verkoop gaat. In aanloop naar het in verkoop gaan is het communicatiebureau bezig met een nieuwe projectstijl die bij Ambachts Lint past. Hierop zal de website aangepast worden en de brochure en bouwbord komen ook in deze stijl. Zo ziet u meteen dat het over project Ambachts Lint gaat! Zodra de vernieuwde website online staat hoort u dat via onze nieuwsbrief. U kunt hier inschrijven voor de nieuwsbrief.