Woningaanbod nu online!

29-02-2024

Header Ambachtslint

Onder toekomstig aanbod vindt u de omschrijving, enkele kenmerken, de positie in het gebouw, schetsplattegrond, concept verkooptekeningen en de prijsrange van de verschillende woningen. Ook zijn nu de nieuwste beelden zichtbaar op de website. 

Zoekt u een appartement middenin het hart van Hendrik-Ido-Ambacht? Bekijk dan vooral het woningaanbod van Ambachts Lint! De woningen grenzen allemaal aan de autovrije parkzone, waardoor er een fraai nieuw landschap ontstaat. Op het gemeenschappelijke dakterras worden de bewoners uitgenodigd elkaar te ontmoeten.

Woningzoeker
Middels de woningzoeker kunnen filters worden ingesteld zodat de woningen die passen bij uw woonwensen zichtbaar worden. Via het hartje voegt u uw favoriete woningen toe.

Tip: Log eerst in voordat u de woningen kiest. Deze worden dan in de persoonlijke accountomgeving bij Woningvoorkeuren opgeslagen, zodat het straks makkelijker is bij inschrijving. In deze omgeving is het ook mogelijk om uw voorkeuren te wijzigen of te verwijderen.

Belangrijk om te weten

Dit is nog geen officiële inschrijving. Aan uw voorkeur zijn geen rechten te ontlenen. Definitief inschrijven kan vanaf de start verkoop. Zodra de verkoop officieel start en de inschrijfmodule geopend is, stellen wij u middels de nieuwsbrief en website op de hoogte. Vanaf dan zijn ook de prijzen definitief. Tot die tijd is het mogelijk dat informatie over de bouwnummers nog wijzigt.

De start verkoop van Ambachts Lint komt, na het presenteren van dit toekomstig woningaanbod, steeds dichterbij (de definitieve datum volgt snel). Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar het verkoopproces en hoe het inschrijven en de toewijzing verloopt. Deze informatie vindt u terug bij de kavelkaart onder downloads op de website. Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact op met Wisse makelaardij.